Wie is AutoHaske

Wij zijn een jong bedrijf dat zich ondermeer bezig houdt met het importeren en exporteren van auto’s.
Zo doen wij de in- of verkoop en verzorgen tevens het transport van het desbetreffende voertuig. Wij zijn hierbij vooral gericht op Duitsland. Door het enorme aanbod in dit land van gebruikte auto’s, met vaak een complete uitrusting en lage kilometerstand, kunnen wij de door u gewenste auto leveren met een behoorlijk financieel voordeel.

Ook een nieuwe auto of een demo zijn vaak completer uitgerust en voorzien van een zwaardere motor, dit alles voor dezelfde prijs die u in Nederland moet betalen. De aankoop van een auto bij Autohaske kan u dus een behoorlijk financieel voordeel opleveren. Dit voordeel kan wel oplopen tot 35%!

Naast de in-/uitvoer van auto’s kunnen wij ook alleen het transport verzorgen van de door u gekochte auto met of zonder de wettelijke administratieve afwikkeling hiervan.

Tevens kan Autohaske optreden als uw automakelaar.
Heeft u geen tijd of onvoldoende kennis voor het kopen van de juiste auto?
Wij adviseren en begeleiden de totale aankoop van de door u gewenste auto. Uw wens is hierbij dan ook onze gedachte.

Ook voor accessoires kunt u bij ons terecht. Winterbanden  – nieuw of gebruikt – en accessoires die uw voertuig meerwaarde geven, leveren wij u graag. Wat denkt u van xenon, een lederen interieur of lichtmetalen velgen? Door onze nauwe contacten met Duitse demontage bedrijven kunnen wij u deze luxe accessoires leveren van fabrieks- of zogenaamde voorloopauto’s. Ook hier heeft u een voordeel van minimaal 20% oplopend tot 50%.

Kortom, Autohaske kan veel voor u betekenen op gebied van:

  • Import/Export
  • Verkoop van auto’s
  • Transport – Douane
  • Verhuur van autotrailers
  • Automakelaar
  • Accessoires